Dijital dönüşüm artık iş çevrelerinde de hakim. Pek çok kurum bu dönüşüme uyum sağlayıp bulut sisteminin nimetlerinden yararlanıyor. Peki neden eski usullerle hasta bilgilerini yönetmek varken dijital dönüşüm diş hekimlerine gerekli? Diş hekimliğinde dijital dönüşümün ne gibi faydaları olacak?

Öncelikle bulut bilişim teknolojisinin ne olduğundan başlayalım:

Bulut bilişim teknolojisi, kullanıcının bilgilerini online olarak yönetebilmesini, istediği yerden, 7/24 bu bilgilere erişebilmesini sağlayan bir bilişim teknolojisidir. Verileriniz online bir platformda depolanır. Bu teknoloji sayesinde bilgileriniz tek bir bilgisayarda tutulmamış olur. Güvenlikli bir bulut sistemi, bilgilerinizi offline bir şekilde tutuğunuz ve yedeklediğiniz bir senaryodan çok daha güvenlidir. Aynı zamanda bulut sistemi sayesinde bu bilgiler bilgisayarınızda yer kaplamaz, dileğiniz saatte dileğiniz bir bilgisayardan (hatta mobil uygulamalar aracılığıyla telefonunuzdan) size üyelik süresinde verilmiş iş yeri numaranız, daha sonrasında değiştirebileceğiniz kullanıcı adınız ve şifrenizle, kolayca hasta takibi yapabilirsiniz. Bulut bilişimi sayesinde bilgileriniz gizli kalır, anında güncellemeleriniz yapılır. Her ne kadar bir program satın almak gözünüze belki ekstra ya da gereksiz bir masraf gibi görünse de uzun zadede sizi daha büyük masraflardan ve sıkıntılardan kurtarır. Hasta takibi ve bilgi yönetimi için bir personel tutmak veya kendi zamanınızdan vermek büyük resimden bakıldığında sizin için daha maliyetli olabilir.

DentalBulut Dental Yazılım Programını 14 gün boyunca ücretsiz deneyerek siz de bu kolaylıkları birebir tecrübe edebilirsiniz. Memnun kalırsanız aylık ve yıllık paketlerimizden birini satın alabilir, uygun fiyatlarımızla siz de dijital dönüşüme katılabilirsiniz! Ücretsiz deneme sürümü için http://www.dentalbulut.com sitesini ziyaret edip adınızı, soyadınızı, e-posta adresinizi ve cep numaranızı girerek kolayca kayıt olabilirsiniz. Dijital dönüşümün keyfiniz çıkarmanız dileğiyle!